Asfalt i Stockholm

RING OSS - 08-124 004 05

Markentreprenad

Vi arbetar med asfalt i stockholm

Erbjuder även ert företag markentreprenad? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter inom markentreprenad och asfalt i Stockholm!

Vi har de stora maskiner som krävs för att kunna utföra ett bra jobb inom markarbete, schaktning och grävning. Är det så att er bostadsrättsförening (BRF) vill ha plattsättning med marksten, gatsten eller andra markplattor kan vi sätta det åt er.

Så lägger vi marksten

Innan vi kan börja mer plattsättning arbetar vi med schaktning av marken. Den bör bli så plan som möjligt för att plattorna ska sitta fint. Ni som anlitar oss för plattsättning har flera olika slags plattor och marksten att välja mellan. Vilken slags marksten eller plattor som passar bäst, beror mestadels på vilken budget ni tänkt er till plattsättningen. Vi kan rekommendera olika leverantörer av marksten men självklart är ni fria att välja själva.

Vi arbetar med grävning och dikning

Är det så att ni har behov av arbete i form av grävning och dikning så erbjuder vi även dessa marktjänster. Vi levererar det vi kommit överens om och erbjuder Nöjd kund garanti, vilket är en stor säkerhet för dig som kund. 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på det arbete som ni önskar få utfört!

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

08-124 004 05

[javascript protected email address]

559202-3963


Asfalt

Markentreprenad


Vill du hyra den här sidan? Kontakta oss!

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr: 559202-3963
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel: 08-124 004 05

Hitta hit